fbpx
Select Page

Comify – stedet for kjøpere og tilbydere av kommunikasjonstjenester

Hvem er Comify?

Comify er både et medlemsnettverk for tilbydere av kommunikasjonstjenester og en tilbyder av kommunikasjonstjenester til kunder.

Vi er til for å hjelpe våre medlemmer å selge mer, drive så kostnadseffektivt som mulig og tiltrekke seg både kunder, oppdrag og talenter de ikke klarer alene. For å evne levere på dette verdiforslaget, tilbyr vi kunder å bruke Comify som single-point-of-contact (spoc) for innkjøp fra nettverket. Spoc’ene som selges produseres og gjennomføres av medlemsnettverket.

Medlemmene våre tilbyr forskjellige tjenester som alle er nødvendige for at virksomheter skal evne å løse kommunikasjonsoppgaver digitalt, enkelt og effektivt. På sikt er målet at nettverket sammen kan løse alle virksomheters kommunikasjonsoppgaver, enten det er kommunikasjon med kunder/brukere, ansatte, partnere, leverandører, stakeholders eller andre.

Comify ble opprettet i 2018 av de tre partnerne listet opp nedenfor. Comify har i dag tre medlemmer i nettverket, Molte, Captio og Communitech. Vi jobber kontinuerlig med å rekruttere medlemmer fra hele Norge, Skandinavia og internasjonalt.

Martin Lønne

Partner

 

Email: martin@comify.com 

Mob: (+47) 9828 9824

Patrik Forsberg

Partner

 

Email: patrik@comify.com  

Mob: (+47) 404 80 038

Mads Høyby

Partner

 

Email: mads@comify.com

Mob: (+47) 917 87 103

La oss jobbe sammen!

Comify AS

Sandakerveien 24C, bygg E
0473 Oslo
Norway

info@comify.com

Follow Us