Om oss

Comify er en markedsplass for kjøpere og tilbydere av kommunikasjonstjenester. Vårt mål er å levere markedets beste tjenester innenfor kommunikasjon, samtidig som prosessen skal være effektiv, enkel og tidsbesparende. 

Mange virksomheter opplever kjøp av kommunikasjonstjenester som komplekst og uforutsigbart. Det brede spekteret av kommunikasjonstjenester og fremveksten av stadig nye digitale kanaler oppleves som et vanskelig landskap å navigere i. Behovet til din virksomhet er ikke alltid like definerbart, og du er usikker på hvem du skal kontakte. 

Comify gir virksomheter et sted å gå til hvor de enkelt, trygt og forutsigbart kan kjøpe ulike kommunikasjonstjenester, som f.eks. digital markedsføring, live streaming, ny profil og logo, SEO, kreativ video, nettsider, salg gjennom Amazon og mye mer. For tilbydere av kommunikasjonstjenester vil markedsplassen gi nye kunder, større prosjekter, samarbeid med andre kommunikasjons spesialister og enda bedre og mer effektiv samhandling med kundene.

Vi er stadig på jakt etter flere dyktige kommunikasjons spesialister, for å etablere og videreutvikle Skandinavias ledende markedsplass for kjøp og salg av kommunikasjonstjenester. 

I dag består Comify sitt nettverk av følgende bedrifter:

Mette Juelsen

Sales Manager

Mads Høyby

Partner

Martin Lønne

Partner